Откриха новата сграда на полицейския участък в СухиндолЗа нас няма

...
 Откриха новата сграда на полицейския участък в СухиндолЗа нас няма
Коментари Харесай

Зам.-министър Бийчър: Приоритет за МВР е да осигури спокойствие и сигурност на българските граждани

 Откриха новата постройка на полицейския сектор в Сухиндол
„ За нас няма дребни и огромни сектори или дирекции. Всеки жител на България, без значение къде живее, има право на мира и сигурност “. Това съобщи заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър на тържественото разкриване на новата постройка на полицейския сектор в Сухиндол. Заедно с  кмета на Сухиндол инж. Пламен Чернев и шефа на ОДМВР – Велико Търново старши комисар Машов тя пожела на чиновниците здраве, кураж и по-малко катастрофи и закононарушения.

Помещенията са благосъстоятелност на община Сухиндол и с решение на Общинския съвет са предоставени за прилагане от полицейските чиновници. Участъкът е напълно ремонтиран, обзаведен и оборудван с нужната техника със средства на общината. Предоставен е и нов автомобил.

Церемонията се състоя в наличието на регионалния шеф инж. Георги Гугучков, шефа на Дирекция „ Управление на собствеността и обществени действия “ Розалия Иванова, началника на районно управление (на МВР) – Павликени Иван Тодоров, полицейски чиновници и жители. Сред формалните посетители беше и 83-годишния Кольо Колев от Сухиндол – дълготраен чиновник на полицейския сектор в града. В знак на благодарност за дългия и безрезервен професионален път той получи специфични дарове и поздравления от инж. Чернев и от старши комисар Машов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР